Kesätyöpaikat ulkomaillaAllianssin nuorisovaihto tarjoaa kiinnostavia vaihtoehtoja, kun haluat lähteä töihin ulkomaille. Voit lähteä kauttamme vaikkapa hotellityöhön Englantiin, työnhakuun Australiaan, au pairiksi Italiaan, työharjoitteluun Ecuadoriin tai kansainväliselle työleirille Meksikoon.
http://www.nuorisovaihto.fi/


Haluatko kesätöihin Pohjolaan vähintään kuukaudeksi touko-syyskuun aikana? Sinun tulee asua vakituisesti jossain Pohjoismaassa, olla iältäsi 18-28-vuotias ja osata jotain skandinaavista kieltä (ruotsi, norja, tanska) vähintään tyydyttävästi.
http://www.nordjobb.org/fi/


Au pairiksi Eurooppaan tai USA:han! Kielitaitosi karttuu ja opit paljon toisesta kulttuurista. Asut isäntäperheessä ja tehtävänäsi on hoitaa perheen lapsia ja huolehtia kevyistä kotitöistä. Au pair- paikkoja tarjolla USA:ssa, Ranskassa, Englannissa, Irlannissa, Espanjassa ja Italiassa. Haku ja lähdöt ympäri vuoden.
http://www.asse.fi


Working On Holiday -ohjelman kautta voi lähteä unelmieni kohteeseen Australiaan / Uuteen-Seelantiin, tehdä töitä laillisesti ja rahoittaa matkaa koko oleskelun ajan. Mutta huomaa, että sinun on oltava 18-30-vuotias suomalainen. Tutustu ohjelmaan, toimi heti ja aloita elämäsi seikkailun valmistelu!
http://www.ultimatravel.fi


Ruotsin työhallinto tarjoaa kesätyötä suomalaisille nuorille.
http://www.arbetsformedlingen.se/platsbanken


http://www.summerjobs.co.uk
http://www.summerjobs.com
http://www.seasonworkers.com
http://www.anyworkanywhere.com
http://www.coolworks.com
http://workabroad.eigenstart.nl


Duunia.netistä löytyy paljon linkkejä kesätyöpaikkoihin.
Duunia.net


Printed from: http://xn--kestypaikat-n8a0v.fi/kesatyopaikat-ulkomailla/ .
© 2018.